Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Τα βρηκαν συντεχνίες-ΟΣΕΛ - Agreed guilds - OSEL

Κατ’ αρχήν συμφωνία για λήξη της απεργίας υπογράφηκε πριν από λίγο μεταξύ του ΟΣΕΛ και των εκπροσώπων των συντεχνιών ΣΕΚ και ΠΕΟ.

Οι συντεχνίες θα θέσουν σε λίγη ώρα ενώπιον Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων, στην πλατεία Σολωμού, τη συμφωνία προς έγκριση.

Η συμφωνία περιλαμβάνει την άμεση καταβολή των μισθών του Δεκεμβρίου προς το προσωπικό και την επιστροφή του προσωπικού κανονικά από αύριο, 5 Ιανουαρίου στην εργασία του.

Ο ΟΣΕΚ θα καταβάλει επίσης τα απολεσθέντα απεργιακά ημερομίσθια.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του ΟΣΕΛ Ιορδάνης Ιορδάνου χαιρέτισε την πρόθεση των συντεχνιών για επίτευξη συμφωνίας και εξέφρασε την ελπίδα να κινηθεί στο ίδιο πλαίσιο και η συνάντηση που θα έχουν εκπρόσωποι της εταιρείας με τον Υπουργό Συγκοινωνιών και Εργων Ευθύμιο Φλουρέντζου, σήμερα το απόγευμα.


Agreement in principle to end the strike was signed earlier between the OSEL and representatives of SEK and PEO.

The unions will put in some hours before the General Assembly workers in Solomou Square, the agreement for approval.

The agreement includes the immediate payment of wages in December to staff and staffreturning normally from tomorrow, January 5 to work.

The UCITS will also pay the strike lost wages.

In statements spokesman OSEL Jordan Jordanous welcomed the guild to reach agreementand hoped to move in the same box and they meet company representatives with the Minister of Communications and Works Efthimios Flourentzou this afternoon.

http://www.sigmalive.com/inbusiness/news/services/452855

Δεν υπάρχουν σχόλια: