Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Το ξέρατε? Η ανακύκλωση γίνεται πιο εύκολη!

Η Green Dot Κύπρου εισάκουσε τις ανάγκες του κόσμου και γι’ αυτό κάνει την ανακύκλωση ακόμη πιο εύκολη για όλους μας. Από την 1η Φεβρουαρίου του 2010, στην Λεμεσό και στην Λευκωσία, η συλλογή του Χαρτιού θα πραγματοποιείτε ταυτόχρονα με την συλλογή του PMD (πλαστικά, μέταλλα και χαρτόκουτα ποτών τύπου Tetra Pak) μια φορά κάθε εβδομάδα.

Φυσικά, τα υλικά θα διαχωρίζονται κανονικά και ενώ αρχικά θα περνούν δύο ξεχωριστά φορτηγά την ίδια μέρα για να εξυπηρετούν τις απαιτήσεις του κοινού, σύντομα το σύστημα θα ενισχυθεί με πιο κατάλληλα διαμορφωμένα φορτηγά (δύο ξεχωριστών τμημάτων) για την ταυτόχρονη συλλογή των ανακυκλώσιμων υλικών.

Προσπάθεια της Green Dot Κύπρου είναι η απλοποίηση των διαδικασιών για την διευκόλυνση των πολιτών στην συμμετοχή στην ανακύκλωση. Ως εκ τούτου μαζί με την αλλαγή στον τρόπο συλλογής των δύο ρευμάτων σας δίνει και την δυνατότητα χρήσης της ειδικής καφέ διαφανής σακούλας για το χαρτί.
Έχουν γραφτεί διάφορα για τον πιθανό παρτενέρ της Τζούλιας Αλεξανδράτου στο καυτό βίντεο που κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα. Κάποιες ιστοσελίδες και blogs στην Ελλάδα ισχυρίζονται ότι πρόκειται για τον πορνοστάρ Ian Scott, ενώ κάποιες άλλες πηγές αναφερουν ότι ο παρτενέρ ήταν Κύπριος.

Μετά από ενδελεχή έρευνα και ανάλυση του βίντεο από την επιστημονική ομάδα του foukou.blogspot.com φτάσαμε σε κάποια συμπεράσματα για τον πιθανό παρτενέρ της ελληνίδας (πορνό?)σταρ.

Συμπέρασμα 1: Ο παρτενέρ της Τζούλιας ακούγεται σε κάποιες σκηνές να λέει "Ναι μωράκι μου, ναι". Οπότε αποκλείονται αμέσως οι κύριοι Συλλούρης και Παπαδόπουλος που μόνο ΟΧΙ μπορούν να προφέρουν τα τελευταία 7 χρόνια.

Συμπέρασμα 2: Ο παρτενέρ της Τζούλιας στο video έχει τατουάζ στο μπράτσο του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τατουάζ έχει και ο Κουλίας, όμως το δικό του βρίσκεται σε άλλο μέρος του σώματος του και αναγράφει τη λέξη ΟΧΙ. Οπότε δεν μπορεί να είναι ούτε αυτός.

Συμπέρασμα 3: Ο άντρας στο καυτό βίντεο προσφέρει στην Τζούλια ένα μπουκάλι σαμπάνια, το οποίο η ξανθιά καλλονή αδειάζει πρώτα στην μπανέρια και στο κορμί της, και ακολούθως το χρησιμοποιεί ως όργανο σαρκικής ηδονής. Επομένως αποκλείεται να είναι ο Αναστασιάδης, γιατί μόνο μπουκάλια ουίσκι περνούν από τα χέρια του.

Συμπέρασμα 4: Η Τζούλια έχει ύψος 1.76μ περίπου. Οπότε απολείονται αυτομάτως άτομα όπως ο Γιαννάκης Ομήρου και οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας Μακρίδης και Αλωνεύτης και όσοι άλλοι έχουν ύψος κάτω από ενάμιση μέτρο, γιατί μόνο με forklift θα έφταναν την Τζούλια.

Συμπέρασμα 5: Ο Γιωργαλλίδης την φτάνει άνετα, όμως δεν θα μπορούσε να προφέρει με τόση ευφράδεια τα "αααααα" και "οοουυυυυυυυ"¨που λέει ο παρτενέρ της Τζούλιας στο βιντεο.

Συμπέρασμα 6: Ο παρτενέρ της Τζούλιας αποκλείεται να είναι Αποελίστας γιατί τον τελευταίο μήνα είναι όλοι τους πολύ ...πεσμένοι. Ούτε με πέναλτι στο 94' δεν σκοράρουν!

Συμπέρασμα 7: Ο Ρίκκος Ερωτοκρίτου εμφανίζεται μπροστά στις κάμερες μόνο με φανταχτερές γραβάτες που έχουν τεράστιους κόμπους, γι'αυτό αποκλείεται να είναι ο προσοντούχος παρτενέρ.

Συμπέρασμα 8: Αν ήταν ο Οκκάς, θα ζητούσε πέναλτι μόλις έπεφτε πάνω του η Τζούλια.

Συμπέρασμα 9: Στη ροζ ταινία διακρίνεται άντρας με γυμνασμένο κορμί και σχηματισμένους κοιλιακούς, γι'αυτό υποψιαζόμαστε ότι δεν μπορεί να είναι ο Πανίκος Σταυριανός.

Συμπέρασμα 10: Εάν ήταν ο Περδίκης το μόριο του θα έμοιαζε με ελιόπιτα από τες πολλές ελιές που φέρει στην επιδερμίδα του.

Συμπέρασμα 11: Ο άντρας δεν μπορεί να είναι Ομονοιάτης, αλλιώς θα είχε δίπλα του ένα κύριο με σφυρίχτρα για να τον βοηθά να σκοράρει.

Συμπέρασμα 12: Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αθήνα, ο Κύπριος παρτενέρ είναι επιχειρηματίας που τον τελευταίο καιρό δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα.

ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Ο παρτενέρ της Τζούλιας είναι ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗ, πρώην Πρόεδρος της Ανόρθωσης και τώρα Γενικός Μάνατζερ του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.
Οδικός φωτισμός ανά Δήμο
Οδικός φωτισμός ανά Δήμο - Στοιχεία ΑΗΚ 2007
Κύπρος 2007: 70301 MWh
Κύπρος 2008: 77596 MWh

Οι κυριότερες καταναλώσεις ηλεκτρισμού στους Δήμους για οδικό φωτισμό το 2007 φαίνονται πιο κάτω:

Δήμος Λευκωσίας: 3366 MWh
Δήμος Στροβόλου: 4310 MWh
Δήμος Αγλαντζιάς: 1450 MWh
Δήμος Λατσιών: 1147 MWh
Δήμος Λακατάμιας: 2351 MWh
Δήμος Αγίου Δομετίου: 552 MWh
Δήμος Έγκωμης: 1056 MWh
Δήμος Ιδαλίου: 824 MWh
Ολικά Επαρχίας Λευκωσίας: 15028

Δήμος Λεμεσού: 3540 MWh
Δήμος Μέσα Γειτονιάς: 729 MWh
Δήμος Γερμασόγειας: 1219 MWh
Δήμος Αγίου Αθανασίου: 1114 MWh
Δήμος Κάτω Πολεμιδιών: 1202 MWh
Ολικά Επαρχίας Λεμεσού: 7807 MWh

Δήμος Παραλιμνίου: 2226 MWh
Δήμος Αγίας Νάπας: 1027 MWh
Δήμος Δερύνειας: 456 MWh
Ολικά Επαρχίας Αμμοχώστου: 3710 MWh

Δήμος Λάρνακος: 3503 MWh
Δήμος Αραδίππου: 1431 MWh
Δήμος Αθηένου: 353 MWh
Δήμος Λευκάρων: 105 MWh
Ολικά Επαρχίας Λάρνακας: 5394 MWh

Δήμος Πάφου: 2604 MWh
Δήμος Γεροσκήπου: 512 MWh
Δήμος Πέγειας: 517 MWh
Δήμος Πόλεως Χρυσοχού: 468 MWh
Ολικά Επαρχίας Πάφου: 4103 MWh

_________________________________________
Ολικά στους Δήμους: 36044 MWh,

Οδικός φωτισμός υπάρχει επίσης και στους αυτοκινητόδρομους (Υπ. Συγκοινωνιών - Δημόσια Έργα) και στις Κοινότητες

Χρεώσεις:
Η μέση χρέωση για οδικό φωτισμό (σύμφωνα με τις διατιμήσεις της ΑΗΚ 2007) είναι περίπου 0,11 € ανά kWh. [1MWh = 1000 KWh] Επομένως για το έτος 2007:
70301 MWh * 1000 * 0,11 = € 7.733.110

Αυτά είναι τα έξοδα μόνο για την κατανάλωση. Επιπρόσθετα είναι τα έξοδα συντήρησης και αντικατάστασης των λαμπτήρων. Και όλα αυτά μόνο για το 2007! Σκεφτείτε ότι σήμερα έχουμε 2010 και οι αυξήσεις της ΑΗΚ τρέχουν, χώρια το ότι ο φωτισμός (οδικός και μη) αυξάνεται!!!

[Τα πιο πάνω στοιχεία τα έχω πάρει από το http://www.theopemptou.blogspot.com/]