Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

Το blog μου τζιαι ο χάροντας ή η σωστή χρήση της πουρούς.

Ρε κοπέλια, εγιώνη ο Κωστάκης σας, είδα τούτην την ανάρτησην μες το blog του χάροντα του τίτσιρου, άρεσεν μου τζιαι δείγνω σας την (την ανάρτησην):

Η σωστή χρήση της πουρούς...
Αγαπητοί κύριοι εσείς που φέρνετε τα αυτοκίνητα στη Κύπρο,θα σας παρακαλούσα που δαμέ τζαι δα, που όσα αυτοκίνητα φέρνετε στη Κύπρο να φκάλλετε πουπάνω τη μαυρογιέριμη τη πουρού, γιατί ο κυπραίος οδηγός ακόμα να καταλάβει τη χρήση της (παρόλο που έσσιει τόσα χρόνια που έχουμεν αυτοκίνητα στην Κύπρο) ή μάλλον, εδείξαν του την ήνταλως δουλεύκει τζιαι εχάρηκεν ο αμπάλατος ο Κυπραίος. Ο σωστός οδηγός ξέρει ότι το τιμόνι εν για να κλώννει το αυτοκίνητο, η πεζίνα για να προχωρά, το στόπερ για να σταματά, το τραφικέιτορ για να δείχνει άμαν εν να κλώσει, το χειρόφρενο για να κάμνει σιόου τζαι η πουρού για να την ηχρησιμοποιούμεντε μόνον σε έχταχτην ανάγκην που κάποιος αχάπαρος πάει να πεταχτεί να μας κόψει το δρόμον. Ο κυπραίος οδηγός όμως, χρησιμοποιά την σε ουκ ολίγες άκυρες περιπτώσεις, γενικώς όποτε του δώξει. Μερικές περιπτώσεις είναι:

1) Επειδή ο μπροστινός πάει αργά (λες τζαι η πουρού του παρέα εν ενωμένη wireless με τη πατίδιν της πεζίνας του μπροστινού τζαι όσο τη πατά εν να πάει πιο γλήορα).

2) Επειδή άψεν πράσινον πριν θκυόμισι νανοδευτερόλεπτα (τωρά κάμνουν το μόλις άψει πορτοκκαλί) τζαι ο μπροστινός ακόμα να ταράξει (εν άλλη η σημασία του πορτοκαλιού, αλλά πάλε, η πουρού σου έννεν ενωμένη με το πατίδι του μπροστινού, τέλος).

3) Για να σιαιρετήσουν τον παρέαν τους / τη φιλενάδα τους που είδαν τυχαία μες το δρόμο (άμαν δουν δηλαδή κανένα γνωστόν τους σαν παρπατούν, έχουν πάντα μαζίν τους μιαν αεροπουρού τζαι παίζουν την (την αεροπουρούν πάντα) για να γυρίσει ο άλλος να τους δει; Έσιεις τζιαι στόμαν να φωνάξεις τζαι σιέρκα να σιαιρετήσεις ή στην τελικήν απλά πουτσογράφεις, η πουρού εν άλλη η χρήση της).

4) Μερικώς αποδεχτές χρήσεις είναι:

α) H περίπτωση που έπιαε πρωτάθλημα ή κύπελλο η ομάδα τους

β) Eφκαλεν πρόεδρο το κόμμαν τους (φτάννει να μεν το παρασσιέζουν).

Σε καμμιάν περίπτωση δε γίνεται να παίζει πουρού κάποιος επειδή:

α) Παντρέυκεται

β) Χαρτώννεται (έκαμες την βαλακίαν που την έκαμες, εμάθαν το τζείνοι που εκάλεσες, πρέπει να το μάθουμεν τζαι μεις; Είσαστεν έναν ευτυχισμένο κινητό παναύρι, μπράβο σας, να ζήσετε).

5) Επειδή προσπερνούν τον παρέα τους μες το highway (όπου το "πιιιιιιιιιπ" μεταφράζεται σε "ουουυυυ, Κόκο έρεξα σε, κίστα")

6) Επειδή απλά έσσιει κίνηση (αν αννοίξεις το manual του αυτοκινήτου αγαπητέ, εν να δεις ότι το κουμπί που πατάς ένν εν τζείνο που εξαφανίζει ούλλα τα αυτοκίνητα που μες το δρόμον, ούτε τζείνο που μεταμορφώνει το αυτοκίνητο σε αερόπλανο. Τζείνο που πατάς ονομάζεται πουρού. Π-Ο-Υ-Ρ-Ο-Υ!!!!!!!!!!! Τζείνη η μαλακία που φκάλλει τζείνο το σπαστικό το θόρυβο, ναι τζείνη).

Σημείωση: Που τα πιο πάνω εξαιρείται αυστηρώς η περίπτωση που παίζει πουρού φορτηγατζιής σε φορτηγατζιή, λεωφορειατζής σε λεωφορειατζή ή ταξιτζιης σε ταξιτζιην για να το σσιαιρετήσει. Εν μια άλλου επιπέδου σχέση.